VRUĆA FOTKA NAŠE PEVAČICE UGLEDALA SVETLOST DANA: Pokazala GOLE NOGE, jedan detalj je svima zapao za oko!

Autor:

Zabava

07.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viki Miljković pokazala čime raspolaže!

VRUĆA FOTKA NAŠE PEVAČICE UGLEDALA SVETLOST DANA: Pokazala GOLE NOGE, jedan detalj je svima zapao za oko!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Viki Miljković

Pevačica Viki Miljković već 32 godine oduševljava publiku svojim ne samo glasom, već i izgledom. Na nedavnoj objavi na društvenim mrežama, Viki je pokazala svoju vitku figuru u kratkoj haljini, ističući svoje duge noge koje bi joj pozavidele mnoge mlađe devojke. Fanovi su bili oduševljeni njenim izgledom, a komentari poput "Uh koje nogice", "Predivna si" i "Top si draga" samo su neki od izraza divljenja ispod njene objave.

 

 


Još davne 1992. godine, kada se prvi put pojavila na sceni, Viki Miljković je osvojila publiku svojim glasom i izgledom. Od tada je prošlo 32 godine, ali Viki i dalje ostaje atraktivna i privlačna. Njen izgled i energija su nešto što je prati kroz celu karijeru, a to je i dalje prisutno kako na sceni, tako i na društvenim mrežama gde redovno deli svoje fotografije i oduševljava fanove.

 

 

 


Pored toga što je i dalje atraktivna, Viki je i veoma aktivna na društvenim mrežama. Redovno objavljuje fotografije i snimke iz svog života, što fanovima pruža uvid u njen svakodnevni život. Njena poslednja objava, na kojoj je pokazala svoje vitke noge, izazvala je lavinu oduševljenja i komplimenata, potvrđujući da Viki i dalje pleni izgledom i privlači pažnju javnosti.

Viki Miljković i dalje ostaje ikona lepote i energije na domaćoj estradi, a njen izgled i aktivnosti na društvenim mrežama i dalje su predmet divljenja mnogih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading