Zanemela od bola! Pevačici poginuo sin u saobraćajnoj nesreći!

Autor: Alo.rs

Zabava

06.06.2020

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorska pevačica sevdalinki Ksenija Cicvarić osim anđeoskog glasa imala je i život pun teških trenutaka. Imala je pet sinova i ćerku, ali sudbina je htela da doživi veliku tragediju. Posle rata, koji je veoma teško podnela, Ksenija se udala za pilota JAT-a Nikolu Novakovića iz Makedonije i sa njim dobila prvo dvoje dece.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP

Ubrzo su počele njene nedaće. Muž joj je odveden u logor, a ona se sa decom vratila u Podgoricu gde je obavljala najteže poslove kako bi ih prehranila. Utehu je pronalazila u pesmi. Život joj se okrenuo za 180 stepeni kada se prijavila na audiciju Radio Titograda, kada je njena karijera zvanično počela. Usledili su festivali, nagrade i velika popularnost, međutim Ksenija je doživela najveću tragediju koja je mogla da je zadesi.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ksenija Cicvarić

Kako godinama nije imala nikakvih vesto o svom mužu, Ksenija se preudala i započela život sa novim suprugom, kome je rodila još troje dece. Međutim, dva dana nakon što je rodila sina Žarka, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nedaleko od njihove kuće poginuo je njen šestogodišnji sin Vladimir. Ksenija je tada zanemela od bola, i nije mogla da gleda ulicu u kojoj joj je poginuo sin. Sa suprugom i decom preselila se u Beograd, a posle smrti drugog muža obolela je od astme. Ksenija je umrla u Beogradu, 11. februara 2007. godine, u 72. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading