"DA NAM RODIŠ JOŠ KOJU BEBU": Ana Nikolić podelila RADOSNE VESTI, čestitke pristižu sa svih strana!

Autor:

Zabava

06.05.2020

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Ana Nikolić dugo se nije pojavljuvala u medijima, a svima je poznato da je pevačica vodila borbu sa viškom kilograma. Međutim, to je sada iza nje, vratila se na muzičku scenu, izdala album, ali i dovela svoju liniju do savršenstva.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Ana Nikolić

Ana je redovno aktivna na Instagramu, te rado sa svojim pratiocima deli svoje fotografije, međutim, sada je odlučila da podeli radnosne vesti uz fotku svog brata i njegove izabranice, a poruka koju je imala raznežila je mnoge.

- Draga Milice, srećan ti rođendan... Da si nam živa i zdrava još 100 godina i da nam rodiš još koju bebu. Hvala ti što si nam ulepšala i uvećala porodicu i što voliš mog brata, usudiću se da kažem bezuslovno... Hvala ti na svemu... Volimo te Tara i ja! - napisala je Ana u opisu fotografije na pomenutoj društvenoj mreži, a čestitke u komentarima su pristizale munjevitom brzinom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading