ANI NIKOLIĆ KRV ŠIKLJALA IZ ARKADE: Ovo je HOROR film, ni Hičkok ovo ne može da izmisli!

Autor:

Zabava

16.04.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi problem popularne pevačice isplivao na videlo!

ANI NIKOLIĆ KRV ŠIKLJALA IZ ARKADE: Ovo je HOROR film, ni Hičkok ovo ne može da izmisli!

Foto: Instagram.com

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić je u februaru ove godine doživela nezgodu, a u svom automobilu snimila se u kasnim večernjim satima 12. febuara. Pevačici je tada liptala krv iz glave, a nepoznatoj osobi je pokazivala ranu na licu.

- Je l' ovo normalno? Ovo je horor film. Ovo Hičkok ne može da izmisli. Daj bre, nađi dede, nađi sve babe i dede koje postoje na ovom svetu. Šta je, bre, ovo? Znači, ovo nije normalno. Je l' znaš ti da sam potrošila celu rolnu toalet-papira dok nisam zaustavila krvarenje? Od jedne tačkice, puklo od suvoće. Kako sam se šminkala, ovako samo sam povukla, nisam pipnula nešto jače ili nešto - istakla je uznemirena Ana, dok je brisala krv sa svog lica, prenosi "Kurir".

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Ana Nikolić

Inače, juče je kao bomba odjeknula vest da je pevačica navodno izički napala i izvređala jednog momka u kafiću u šoping centru u okviru kompleksa Beograd na vodi. Prema rečima očevidaca, Ana je najpre bila u nekom butiku, a potom se uputila ka kafiću gde je sela sa muškarcem. Međutim, situacija je eskalirala kada je Ana iznenada promenila raspoloženje i počela da vređa i udara muškarca koji je sedeo pored nje. Očevidac je istakao da je scena bila toliko šokantna da su se svi prisutni okrenuli.

- Ana je, kao i skoro svako veče, bila u šoping centru, gde je obilazila butike i po kabinama isprobavala garderobu. Na kraju je sela u neki kafić s jednim muškarcem. Sve vreme se čudno ponašala, ali to nije iznenadilo nikog od prisutnih. U početku je sve delovalo da je u redu, a onda je u jednom trenutku potpuno promenila raspoloženje i pobesnela na čoveka koji je sedeo pored nje - počinje priču izvor koji se našao na licu mesta, preneo je "Kurir", koji dalje nastavlja:

- Nakon što ga je žestoko izvređala, ona je tog muškarca počela da udara tašnom i da ga psuje. U momentu su se svi okrenuli i bili zabezeknuti ovom scenom. Ubrzo je Ana ustala od stola i demonstrativno napustila kafić, pa se uputila ka garaži i svom automobilu. Mnogi su taj skandal i snimali telefonom, tako da će se to sigurno pojaviti na mrežama u nekom trenutku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading