OMILJENO MI JE VALJANJE U SRPSKOM BLATU: Karleuša nikad žešće URNISALA Daru Bubamaru, pa udarila i na VODITELJE koji su je ugostilI! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.04.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzička zvezda žestoko odbrusila koleginici!

OMILJENO MI JE VALJANJE U SRPSKOM BLATU: Karleuša nikad žešće URNISALA Daru Bubamaru, pa udarila i na VODITELJE koji su je ugostilI! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Miloš Miletić

Pevačica Dara Bubamara nedavno je gostovala u jednom podkastu, gde je žestoku uradila na svoju koleginicu Jelenu Karleušu. Kako je navela, JK nije uspela da donese svetski zvuk u Srbiju sa albumima "Alfa" i "Omega". 

Republika

Foto: ATA Images

Karleuša i Dara

- Svi znamo da nije - poručila je Bubamara.

Nije prošlo mnogo vremena, a Karleuša joj je uzvratila putem storija na društvenoj mreži Instagram, a pomenula je i voditelje influensere koji su je ugostili.

- Od Radojka može: Kara-doj, Dojka-ra, JK-rado-al' Dara od Radojka-teško! Ali dobar čovek od ološa nikako. I ko su ovi simpatični dečačići i od kad su oni sa Karleušom na Karleuša? Pitam za drugaricu. Dečaci, možda ja glumim ludilo sa svetskim facama, pravim svetske koncerte i albume i šetam po revijama Pariza sa Đorđinama... Možda Vog objavljuje moje slike sa “Vetements” piste i Kanje d*ka na mene... ali sam ja ipak sa Fontane. Meni je valjanje u srpskom blatu omiljeni hobi. Tu sam nepobediva. Ne navlačite Radojku tamo gde je klizavo za kopita i oprezno sa tonom... oprezno - napisala je Karleuša na gorepomenutoj društvenoj mreži.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jelene Karleuše

Podsetimo, pevačice su poslednji put posvađale zbog pesme "Koka roka". Tada se povela priča da je pesmu od Milana Laće Radulovića ranije kupila JK, a da ju je Dara objavila. Dara se tada oglasila ovim povodom i pecnula Karleušu, nakon čega je Karleuša zapretila da je "ne izaziva" kao i da "ima njene glasovne poruke".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading