(VIDEO) ISPLIVAO SNIMAK IZ DRONA! KO U HOLIVUDSKIM FILMOVIMA: Ovo je LUKSUZNI SALAŠ Nataše Bekvalac!

Autor:

Zabava

30.04.2020

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac otkako je uvedeno vanredno stanje u Srbiji zbog pandemije koronavirusa sa decom je otišla na svoj salaš nadomak Novog Sada.

RepublikaFoto: youtube.com/paparazzo lov
Kuća Nataše Bekvalac

Pevačica je odlučila da ovo teško vreme posveti sebi i devojčicama i sa njima provodi kvalitetno vreme, pogotovo sa malom Katjom, koja počinje da otkriva svet. 

Sa njima je sve vreme uživao pevačicin kućni ljubimac, a Paparaco lov ih je uhvatio kako uživaju, a pevačica je bila u potpuno opuštenom izdanju, u kakvom je retko možemo videti - u običnoj crnoj majici i trenerci, u papučama, sa skupljenom kosom na glavi.

RepublikaFoto: youtube.com/paparazzo lov

Luksuzni salaš, u koji je Bekvalčeva, kako se šuška uložila stotine hiljada evra, ograđen je zelenom ogradom, nema komšija u blizini, pa joj je tako obezbeđena privatnost.

U luksuznoj kući ima kuhinju, ogroman dnevni boravak, dva kupatila i više spavaćih soba, čak dva prostrana balkona, a osim glavnog, ima i više pomoćnih objekata na placu.

Posebnu draž daje pažljivo uređeni vrt, a pravo mesto jeste prostrani bazen. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading