(VIDEO) BEDAN POKUŠAJ MARINIKE DA SE OPERE! Tepićku novinarka ispresecala pitanjem o Srebrenici, pa se ponavljala kao pokvarena ploča!

Autor: Republika

Vesti

10.07.2021

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Starke slobode i pravde Marinika Tepić pokušala je da izbegne odgovor na pitanje zašto je insistirala da se po hitnom postupku reši pitanje Rezolucije o genocidu u Srebrenici.

RepublikaFoto: Printscreen
Marinika Tepić i Dragan Đilas

Udarna igla Dragana Đilasa i potpredsednica SSP Marinika Tepić nije znala šta je snašlo kada je jedna od koleginica upitala o njenom potpisu na dokumentu kojim priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid, kao i o tome što je tražila od Skupštine Srbije da se po hitnom postupku reši pitanje Rezolucije o genocidu u Srebrenici.

Dok je pokušavala da deluje smireno, Marinika je kao pokvarena ploča ponavljala jedno isto, izbegavajući da da konkretan odgovor na pitanje zašto je tražila od Skupštine da se po hitnom postupku reši pitanje Rezolucije o genocidu.

Kada je novinarka insistirala da dobije odgovor, umešao se i pretsednik stranke i Marinikin šef Dragan Đilas, govoreći da je njegova pulenka već odgovorila na pitanje.

Kako je Marinika došla na skup SSP u Valjevu možete pogledati OVDE, a šta je njen šef Dragan Đilas radio pre skupa, pogledajte OVDE.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Lola

10.07.2021 16:16

Marinka jedino želi dobro sebi, a ne i srpskom narodu.

Biljana

10.07.2021 18:14

Ova Marinika više voli da laže nego hleba da jede,i kad joj se pokaže dokaz da je masno slagala ona se pravi prosta,takvo ponašanje je tipično za osobe bez karaktera i dostojanstva a ona već sto puta dokazala da nema ni jedno ni drugo,žena ide tamo gde joj više plate za njene "usluge" pa ne zna danas šta je juče rekla i radila,ali mi pamtimo

Ivana

10.07.2021 20:48

Tajkuni su Srbiju uništili, ali zaista opljačkali i uništili. Dragan Đilas mora da odgovara za sve što su pokrali.

cevap89

10.07.2021 21:22

Naucila dve recenice i vrti u krug. Kakva stranka, takva i politicarka. Jadna.