(VIDEO) ĐILASOV DEBAKL: Novinar OTKRIO šta je sve lider SSP uradio za Valjevo tokom svoje vladavine!

Autor:

Vesti

10.07.2021

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas je danas u Valjevu odgovarao na pitanja novinara nakon održane konferencije. Jedan od njih je svojim pitanjem otkrio sve što je političar uradio dok je bio na vlasti.

RepublikaFoto: Printscreen
Dragan Đilas

Ništa.

Đilasa je novinar upitao zašto nije, dok je bio direktor narodne kancelarije predsednika Srbije i kada je, u periodu od maja 2007. do jula 2008, bio ministar u Vladi Srbije zadužen za sprovođenje nacionalnog investicionog plana, uradio ništa za Valjevo, iako je bio u prilici.

- Da li možete da navedete bar jednu jedinu stvar koju ste sproveli u delo, u tom periodu kada ste imali šansu? - pitao ga je novinar.

Đilasu je postavljeno pitanje i zašto su aktivisti njegove stranke lepili plakate po predškolskim ustanovama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mitrofan Fustić Morija iz Kara

10.07.2021 20:34

Подржавамо захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене интелигенције, да се против овде иментованих Тепић Маринике Чобану и Ђилас Драна Дабовић Пелевић спроведе кривични поступак и да се донесе правноснажна осуђујућа безусловна пресуда, због извршених више кривичних дела од стране истих.