LJUDI, OVO SE DO SADA NIJE DESILO U SRPSKOJ POLITICI: Opozicionar se izvinio Vučiću!

Autor: Republika

Vesti

29.01.2021

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Presedan!

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

Nekadašnji Zaštitnik građana i predsednik pokreta Slobodnih građana Srbije Saša Janković izazvao je pravi zemljotres na srpskoj političkoj sceni pošto je javno priznao svoju grešku!

Da presedan bude veći, ne samo da je priznao da nije bio u pravu, već je i uputio javno izvinjenje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovim saradnicima.

Kao i mnogi njegovi istomišljenici iz opozicije i Janković je, naime, bio jedan od onih koji je smatrao da vakcine protiv koronavirusa neće tako brzo stići u Srbiju, što je nesporna činjenica i činjenica koju priznaju i brojni svetski instituti za praćenje uspešnosti borbe protiv pandemije.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Foto: Ilustracija

O tome je Republika već pisala.

Sa druge strane, za razliku od svojih saboraca iz opozicije, koji, kada su ostali bez argumenata kada je reč o postupcima države i institucija u borbi protiv opakog virusa, tonu sve dublje i bave se hejterskim izmišljotinama i uvredama, Janković je bar javno priznao da je pogrešio.

- U poslednjem TV gostovanju rekao sam da mislim da najava http://A.Vučića da nam brzo stižu vakcine, kao i mnoge druge nije istinita. Došao je i taj dan: Pogrešio sam. Izvinjavam se i njemu i ekipi koja je s njim radila na tome - napisao je Janković na Tviteru.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Goran

29.01.2021 13:29

Bravo za istinu i pravdu.

Rea

29.01.2021 21:15

Da li je moguce?