BRUTALNO! PRLJAVA KAMPANJA PROTIV SINA PREDSEDNIKA SRBIJE: Đilasovi lažovi izmislili da Danilo ima vinograd!

Autor: S. AĆIMOVIĆ

Vesti

26.01.2021

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prljava kampanja čiji je cilj kriminalizacija predsednika Srbije i njegove porodice, a koju svakodnevno inspirišu opozicioni lideri, a sprovode opozicioni hejteri - u punom je jeku.

RepublikaFoto: instagram.com/buducnostsrbijeav
Aleksandar Vučić i Danilo Vučić

Kao i nebrojeno puta u prošlosti, simpatizeri opozicije i ovog puta brutalno su udarili na predsednikovog sina Danila Vučića, znajući koliko je predsednik posvećen i svojoj deci i porodici.

Ovoga puta, Danilo Vučić našao se na meti hajke koju su poveli Ivan Krstić, član Demokratske stranke, i Dragan Murar, odavno raskrinkan kao dežurni pljuvač Dragana Đilasa. U svojoj bolesnoj mržnji prema predsedniku i njegovoj porodici oni su bez imalo blama izmislili da je Danilo Vučić postao vlasnik zemlje i vinograda u Leskovcu.

Orlić: Dok lažima druge napadaju, sve vreme njihova braća kupuju nekretninE

 

Istina, je, međutim, sasvim drugačija.

Kao što se u nekoliko klikova vrlo lako može proveriti na zvaničnom sajtu Agencije za privredne registre (APR), niko od članova porodice Vučić nije vlasnik vinograda, već je vlasnik kompanija "Milenijum tim".

To ipak ne smeta Đilasovim poslušnicima da iznose najbrutalnije laži i dezinformacije u javnost.

Vučić o najstarijem sinu

  • Srećan sam što je pošten i mlad čovek koji radi svoj posao za pristojnu platu od 500 evra... Mnogo sam srećan što radi i što je angažovan

  • Mom starijem sinu život uništen
  • Danilo nije počinio nijedan prekršaj niti ijedno krivično delo

Podsetimo, i sam predsednik Vučić u više navrata demantovao je da on ili članovi njegove porodice imaju bilo kakvu zemlju, pa tako i zemlju u Vojvodini, za šta je svojevremeno optuživan predsednikov brat Andrej Vučić.

- On nema plac ni od jednog ara, nigde u Vojvodini. Odvedite me, vi lažovi iz medija, bilo gde i pokažite mi jedan plac mog brata. I naravno, nećete me odvesti nigde jer ne postoji - naveo je tada Vučić.

Potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić kaže da se već duže vreme ponavlja ista matrica:

Milićević: Ostavite decu na miru, izađite na izbore i pokažite snagu

 

- Reč je o istoj, podloj i klevetničkoj kampanji koju bivši režim neprekidno vodi protiv porodice Vučić. Kako su bezočno lagali ranije tako lažu i sada. Dok lažima druge napadaju, sve vreme njihova braća kupuju basnoslovne nekretnine, stanove u centru i vile na Dedinju. Ono što su izvrteli i preprodali Dragan Đilas i njegov brat Gojko nema ni u 10 generacija ljudi koje napadaju.

Šef poslaničkog kluba SPS Đorđe Milićević ocenjuje da se hajka na porodicu Vučić nastavlja po već ustaljenoj matrici od onih kojih polaze uvek od teze što gore za Srbiju, to bolje po nas.

- Najprizemnije napadajući decu na jedan beskrupulozan način samo govore o svom moralnom, ljudskom i političkom karakteru. Ovo je za najoštriju osudu, ali i odgovornost onih koji su spremni da izreknu ovakve neistine. Je l' ste toliko hrabri, gospodo, ostavite decu na miru, je l' smatrate sebe političarima, izađite na izbore i pokažite svoju snagu, nećete na ovakav način postići svoj cilj, destabilizovati Srbiju i doći do onoga što želite, a to je da dođete do vlasti i privilegija bez izbora - naveo je Milićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Jelena

26.01.2021 21:50

Opozicija bi izmislila bilo šta samo da naskodi Danilu i Vučiću. Ali narod ih je prozreo, u njihove laži vise niko ne veruje.

Lenka

26.01.2021 21:55

Ostavite njega i njegovu decu na miru više. Stvarno je bruka i sramota da se takvo nešto dešava!

Dara

26.01.2021 21:57

Opozicija stvarno nema srama, jer napada dete koje je potpuno neduzno.

Tisa

26.01.2021 21:59

Danilo je decko za primer, ali opozicija je ocigledno bedna da bednija ne moze biti pa napada danila.