SRAM VAS BILO, BEDNICI! Hajka na predsednika Srbije: BRUTALNA PRLJAVA KAMPANJA PROTIV NJEGOVOG SINA!

Autor: Republika

Vesti

26.01.2021

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvalja kampanja čiji je cilj kriminalizacija predsednika Srbije i njegove porodice, a koju svakodnevno inspirišu opozicioni lideri a sprovode opozicioni hejteri - u punom je jeku, otkriva Republika!

RepublikaFoto: Tanjug/D. VOJINOVIĆ/D. KUJUNDŽIĆ/printscreen
Hejteri napadaju predsednika i njegovog sina

Kao i nebrojeno puta u prošlosti, simpatizeri opozicije i ovog puta brutalno su udarili na predsednikovog sina Danila Vučića, znajući koliko je predsednik posvećen i svojoj deci i svojoj porodici.

Ovoga puta, Danilo Vučić našao se na meti hajke koju su poveli Ivan Krstić, član Demokratske stranke i Dragan Murar, odavno raskrinkan kao dežurni pljuvač sa platnog spiska Dragana Đilasa.

U svojoj bolesnoj mržnji prema predsedniku i njegovoj porodici, oni su bez imalo blama izmislili da je Danilo Vučić postao vlasnik zemlje i vinograda u Leskovcu.

Istina, je, međutim, sasvim drugačija.

 

 

Kao što se u nekoliko klikova vrlo lako može proveriti na zvaničnom sajtu za Agencije za privredne registre (APR), niko od članova porodice Vučić nije vlasnik vinograda, već je vlasnik kompanija Milenijum tim.

Foto: twitter.com/printscreen

To ipak ne smeta Đilasovim poslušnicima da iznose najbrutalnije laži i dezinformacije u javnost.

Podsetimo, i sam predsednik Vučić u više navrata demantovao je da on ili članovi njegove porodice imaju bilo kakvu zemlju, pa tako ni zemlju u Vojvodini, za šta je svojevremeno optuživan predsednikov brat Andrej Vučić.

- On nema plac ni od jednog ara nigde u Vojvodini. Odvedite me vi lažovi iz medija bilo gde i pokažite mi jedan plac mog brata. I naravno, nećete me odvesti nigde jer ne postoji - naveo je tada Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Sara

26.01.2021 10:30

Dokle ide ovo targetiranje i nasilje. Ostavite dečka vise na miru. Podrška Danilu.

Sofija

26.01.2021 10:32

Опозција опет измишља афере

lak

26.01.2021 10:34

Sraman je svaki napad na predsednika i njegovu porodicu.

star

26.01.2021 10:40

Trajaće ova kampanja protiv Vučića i njegove porodice još dugo, jer su samoproglašeni lideri opozicije videli da nemaju podršku i poverenje naroda i hajde da pribegnu ovakvim prljavim radnjama.