Ne čekajte LETO: Napravite već sad savršeni domaći PILING protiv CELULITA od KAFE i KOKOSOVOG ulja!

Autor:

Lifestyle

26.01.2021

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko je vaša koža zahvaćena celulitom, zavisi od ishrane, kretanja, stila života, uzrasta i naslednih faktora, a masažom i energičnim utrljavanjem pilinga u kožu možete donekle sve da popravite.

RepublikaFoto: pixabay.com

Za domaći piling od kafe i kokosovog ulja pripremite šolju taloga od kafe, pola šolje kokosovog ulja, dve trećine šolje krupnog šećera, 4-8 kapi eteričnog ulja cimeta (opciono) i 8 kapi eteričnog ulja vanile (takođe opciono).

U veću činiju stavite talog od kafe, kokosovo ulje, šećer i eterična ulja, sve dobro izmešajte i stavite u staklenu posudu s poklopcem. Ovaj piling može da stoji i do godinu dana u frižideru, a tretman se primenjuje nakon tuširanja, dok ste još u kadi. Kružnim pokretima nekoliko minuta energično masirajte područja zahvaćena celulitom, (budite nežniji ako imate osetljivu kožu), pa isperite vodom i obrišite peškirom.

Piling možete da primenjujete 2-3 puta nedeljno, a za najbolje rezultate kombinujte ga sa zdravom ishranom, kretanjem i dodatnom hidratacijom tela - i rezultati neće izostati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading