STOP CELULITU: Domaći losion uništava pomorandžinu koru

Autor: dnevni.rs

Lifestyle

06.09.2017

02:11

Celulit je i zimi i leti neprijatelj broj jedan, mnogim ženama. Shodno tome, one koriste razne trikove da bi se izborile sa pomorandžinom korom. Od masaža, preko krema, do gelova i drugih prizvoda, nijedna od njih se ne seti da baš kod kuće ima ono što će joj ppmoći da izgleda savršeno bez ijedne rupice na butinama

pixabay.com
Kofein iz kafe pokreće cirkulaciju

Celulit je jedan od najupornijih ženskih “neprijatelja”, a ima ga gotovo svaka žena na svetu.

Uz vežbanje i ispijanje većih količina vode, svakako vam je potreban kvalitetan piling koji će pokrenuti cirkulaciju i neželjene “rupice” učiniti manje vidljivim na vašoj zadnjici i butinama. Za dobar piling potrebna vam je kafa, kokosovo ulje i morska so.

U šoljicu mlevene kafe dodajte, šest kašičica otopljeno kokosovog ulja i tri kašičice morske soli. Sastojke dobro izmešajte.

Pre tuširanja četkom od prirodnih vlakana ‘na suvo’ istrljajte područja zahvaćena celulitom da biste pokrenuli cirkulaciju i pripremili kožu da upije sastojke pilinga.

Tokom tuširanja na vlažnu kožu kružnim pokretima umasirajte piling. Što duže masirate, rezultati će biti bolji: kofein iz kafe pokrenuće cirkulaciju i zategnuće kožu, zrnca soli imaće ulogu intezivnog pilinga, a kokosovo ulje će nahraniti i omekšati kožu.

Ne zaboravite da svako jutro pre tuširanja umasirate anticelulit losion.

Komentari (0)

Loading