BRUKA I SRAMOTA! Opozicioni novinar tvrdi da Vučić nije bio u vojsci, OVA FOTOGRAFIJA DOKAZUJE DA JE BESRAMNO SLAGAO!

Autor: Republika

Vesti

29.01.2021

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogu li niže da padnu?

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/printscreen
Masno laže o predsedniku Vučiću: Slobodan Stupar

Laži koje su opozicioni hejteri izgovorili o predsedniku Srbije teško se mogu prebrojati, ali će besramna laž koju je izgovorio novinar u penziji Slobodan Stupar ipak ući u anale beščašća!

Naime, ovaj dokazani srbomrzac i pljuvač svakog poteza državnog vrha Srbije otišao je čak tako daleko da je slagao da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije bio u vojsci.

Koliko je njegova tvrda besmislena, više od reči govori fotografija do koje je došla Republika, a na kojoj se jasno vidi predsednik Srbije u uniformi.

Predsenik Vučić, inače, služuo je vojsku 12 meseci u Slaviša Vajner Čiča kasarni, vojna pošta 5327 u mestu Lukovica kod Sarajeva.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Podsetimo, ovo je samo poslednja u nizu besmislica koje su opozicioni lideri i njihovi sledbenici izgovorili o predsedniku Vučiću i njegovoj porodici.

Jedna od poslednjih izmišljotina plasiranih sa ciljem da se kriminalizuje predsednik Srbije i njegova porodice je i tvrdnja hejtera da je predsednikov sin Danilo Vučić vlasnik hektara zemlje i vinograda u Leskovcu.

O tome je Republika nedavno pisala, a dokazali smo i da se jednostavnim uvidom u APR jasno vidi da niko iz porodice Vučić nema nikakvu zemlju.

Ali, kada su to mogli da izmisli, šta opozicione hejtere sprečava da izmisle i da predsednik nije bio u vojsci?

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (70)

Loading
Andjela

29.01.2021 12:17

Spavate li mirno opozicijo????

Vladan

29.01.2021 12:50

Lazi koje Slobodan Stupar iznosi u medijima su van svake pameti. Covek nema obraza ni karaktera koliko izmislja. Onda kada ih demantujete dokazima, brze bolje krenu nove dezinformacije kako bi skrenuli paznju javnosti.

Bo

29.01.2021 12:56

Ne zna vise koju laz da smisli, pa daj sta das...

Veljko

29.01.2021 13:07

Eto, utvrdilo se da su i to slagali, sta cemo sada?