STRAH OD OSVETE: Šta se desilo sa policajcima koji su hapsili Brana Mićunovića?!

Autor: Republika

Vesti

11.01.2021

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hapšenje kontroverznog biznismena Brana Mićunovića, koga su mnogi označili kao nezvaničnog šefa crnogorske mafije, diglo je tenzije u toj zemlji.

RepublikaFoto: youtube.com/ Al Jazeera Balkans
Foto: Ilustracija

Dvojica policajaca koja su privela Mićunovića na saslušanje, odmah su sklonjeni iz bezbednosnih razloga, tačnije straha od osvete i linča, pošto su ih pristalice biznismena etiketirali kao izdajnike.

Da je situacija u Crnoj Gori na ivici incidenta, svedoči i više desetina Branovih "vojnika" koji su se okupili ispred zgrade suda u Kotoru, gde je nezvanični don crnogorskog podzemlja saslušavan.

 

 

Često nazivan gopodarem Crne Gore koji ima svoju vojsku...

Posted by Srpski Telegraf on Wednesday, January 6, 2021

 

 

U samoj zgradi suda, takođe, odigrala se neobična scena, jer tužilac, iz straha od nemira nije ni tražio da se Mićunović pretrese, što je uobičajena praksa u slučajevima zaplene oružja.

- Za vreme saslušanja ispred suda okupila se grupa bezbednosno interesantnih osoba, koji su ćutke čekali ishod saslušanja. Situacija je bila na ivici incidenta, pa policajci i nisu hteli im prilaze i da ih legitimišu, kako ih ne bi isprovocirali - objašnjava sagovornik Informera.

Podsetimo, Mićunović je priveden na Badnji dan u Budvi, a razlog njegovog privođenja bio je posedovanje ilegalnog oružja.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading