DVA DANA POSLE HAPŠENJA: Oglasila se crnogorska policija o puštaju Brana Mićunovića na slobodu

Autor: Tanjug, Republika

Svet

08.01.2021

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava policije Crne Gore oglasila se danas posle podne saopštenjem o slučaju hapšenja Branislava Brana Mićunovića i dvojice njegovih prijatelja kojim se potvrđuje da su pušteni iz pritvora i da će se braniti sa slobode.

RepublikaFoto: facebook.com/Legende devedesetih
Brano Mićunović

Navodi se da su Mićunović i njegovi prijatelji uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Dodali su da je Mićunović upravljao vozilom u kojem je nađeno oružje.

- Kontrolom vozila kojim je upravljao B.M, a u kojem su se nalazila osumnjičena lica, pronađena su dva pištolja sa municijom. Oni su privedeni nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu i njima je u zakonskom roku određeno zadržavanje do 72 sata - navodi se u policijskom saopštenju.

 

Nadležno tužilaštvo saslušalo je i druga lica kao svedoke nakon čega su prema nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru osumnjičeni pušteni da se brane sa slobode.

Mićunović i njegovi prijatelji Savo Vujović i Srđan Mićunović uhapšeni su na Badnji dan u Budvi, a policija se prvi put sada oglasila o tom slučaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading