ĐILASOVCI VAN KONTROLE! Skandalozna kolumna Marka Vidojkovića: VUČIĆ DA JEDE GO*NA!

Autor: Republika

Vesti

17.08.2020

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znaju samo da vređaju!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Marko Vidojković

Novinar Marko Vidojković, perjanica opozicije i poslušnik Dragana Đilasa napisao je na portalu Direktno skandaloznu kolumnu u kojoj je kočijaškim rečnikom izvređao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Umesto da ponude plan i program građanima Srbije, Đilas i njegovi satrapi po ko zna koji put obrušili su se na šefa države, s tim što je Vidojković prevazišao i samog sebe.

- Plan je da jede go*na. Ideja je da se na taj način približi običnom čoveku, koji, zahvaljujući upravo gospodinu predsedniku, jede go*na još od 2012. Planirali smo da to okačimo na instagram u septembru, kad se pregovori sa Kosovom* budu intenzivirali, a ekonomska propast pripreti i najbogatijim Srbima - bulazni Vidojković u kolumni koju Đilasov portal objavljuje bez imalo stida i srama.

 

 

- Čija će go*na predsednik jesti? Svoja, tuđa?"

 

- Da li je to njegovo go*no, Brnabićkin brabonjak, proliv urednika "Srpskog telegrafa", sraćka nekog od Vulina ili će biti reč o nekoj vrsti mućkalice, nije toliko bitno. Bitna je poruka - da je predsednik i srcem i dušom uz svoj narod, pre svega uz onaj deo koji za njega verno glasa već godinama - nastavlja sa skandaloznim ispadima Vidojković u pomenutoj kolumni.

I, na to se svodi politika opozicije - na besprizorne uvrede, baljezgarizije od kojih običan narod nema i neće imati nikakvu korist.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading