(VIDEO) "YOUTUBERI" ODLEPILI: Neredi na skupu, 16 UHAPŠENO!

Autor: Tanjug

Svet

15.11.2017

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Briselu je danas po podne došlo do nereda tokom neodobrenog skupa koji je organizovala zvezda društvenih mreža, jutjuber poznat kao "Vargas 92", a tom prilikom je uhapšeno 16 osoba, javljaju belgijski mediji pozivajući se na gradske vlasti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Prema njegovim rečima, situacija je sada pod kontrolom, a uhapšeno je 16 osoba i uslediće još hapšenja

- Na poziv jutjubera, skup za koji prethodno nije dobijena dozvola organizovan je na Trgu Mone. Sa učesnicima skupa izmešali su se izgrednici izazvavši više incidenata, nakon čega je policija odlučno intervenisala - rekao je portparol briselskog gradonačelnika Filipa Kloza, prenosi belgijski list "Soar" (Le Soir).

Prema njegovim rečima, situacija je sada pod kontrolom, a uhapšeno je 16 osoba i uslediće još hapšenja.

Tokom nereda, izgrednici su policajce gađali projektilima, razbijali prozore i izloge prodavnica, a takođe su naneli štetu automobilima.

Premijer Šarl Mišel rekao je da odgovorni za nasilje nad policajcima ne smeju ostati nekažnjeni i da je takvo nasilje neprihvatljivo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading