Navaljni: Otrovan sam jer me vide kao pretnju pred izbore

Autor: Tanjug, Republika

Svet

06.10.2020

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni izjavio je danas da veruje da su ga ruske obaveštajne službe otrovale nervnim agensom "novičokom" jer su ga vlasti videle kao pretnju uoči parlamentarnih izbora sledeće godine.

RepublikaFoto: youtube.com/BBC News
Aleksej Navaljni

- Shvatili su da postoje veliki, veliki problemi koji im prete uoči izbora za državnu dumu - rekao je Navaljni u svom Jutjub intervjuu, što je njegovo prvo pojavljivanje otkako je napustio berlinsku bolnicu, preneo je Rojters.

On je naveo da ne zna kako je nervni agens "novičok" ušao u njegov sistem, te da je moguće da je nešto dodirnuo. Dodao je da bi njegov oporavak mogao da potraje još dva meseca.

U jednom trenutku tokom intervjua ispružio je ruku da pokaže kako se trese i dodao da ide na fizikalnu terapiju, ali i da se njegovo zdravlje znatno popravilo, kao i da su lekari iznenađeni brzinom oporavka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bane

06.10.2020 12:06

Al si sila...