Evo u kakvom je stanju devojčica iz Srbije povređena na Halkidikiju

Autor: novosti.rs

Svet

11.07.2019

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmanje šest osoba stradalo je u nevremenu koje je u sredu uveče pogodilo Halkidiki. Među povređenima ima i srpskih turista.

Foto: Tanjug/AP

Među povređenim srpskim turistima je i devojčica koja je na odmoru bila sa roditeljima u mestu Nea Plaja. Ona je, kako nam je ispričala Ivana Stanojević, upravnica hotela "Paladijum" u mestu Kriopagi, primljena u bolnicu sa dubljom posekotinom na nozi, pa je prebačena u Solun.

- Devojčicu su doveli roditelji sa posekotinom na nozi i primio je moj suprug koji je lekar u bolnici - govori Stanojević. 

- Čula sam se i sa njom i sa ocem i sve je u redu. Nikakve ostale podatke ne znam. Bitno da je sve u redu. Ona je iz Poligiros bolnice prebačena u Solun, da joj tamo ušiju nogu. Sigurno je bila negde napolju kada je povređena, jer ništa nije slutilo da će nevreme biti toliko strašno. 

Foto: Tanjug/AP

Kako je za "Novosti" potvrdila Dragana Glišić, konzul Srbije u Solunu, roditelji su sa devojčicom i bolnica ne daje nikakve informacije o njenom stanju. Za sada nemaju nikakav problem i uskoro bi trebalo da krenu kući za Srbiju.

- Roditelji nisu hteli nikakve detalje da nam kažu, što je njihovo pravo - rekla je Glišić.

- Najbitnije da je ona dobro.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading