Veliki povratak našeg šampiona: AJDE, NOLE, ZGAZI IH SVE!

Autor:

Sport

29.12.2017

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imperija uzvraća udarac! Novak Đoković se danas (oko 16.00) vraća tenisu posle gotovo šest meseci pauze zbog povrede lakta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Konačno smo dočekali povratak Đokovića na teren

Najboljem srpskom teniseru rival na egzibicionom Mubadala turniru u Abu Dabiju će biti Španac Roberto Bautista Agut, koji je savladao Andreja Rubljeva sa 2:0.

Tim: Novak će biti opasniji nego pre, može da se vrati kao Federer i Nadal

Biće mu to dobra provera stanja u kojem se nalazi povređeni lakat pre nego što ode u Dohu da brani titulu i 250 ATP bodova, ali i započne povratak u sam vrh muškog tenisa, na koji kreće sa 12. mesta. Sve sa ciljem da se dobro spremi za Australijan open. Nole je svestan svojih grešaka, kaže da je naučio lekciju i uverava da može ponovo biti onaj stari, koji je gazio redom, čak i Rodžera Federera i Rafaela Nadala. To smatraju i brojni rivali, a poslednji koji mu je dao podršku je Austrijanac Dominik Tim.

12. mesto na ATP listi zauzima srpski teniser

- Svi znamo za šta je Ðoković sposoban. Ako je rešio problem sa povredom, biće opasniji i bolji jer se odmorio. Svi jedva čekaju da vide kako će igrati. Novak je jedan od najvećih sportista svih vremena. Od njega možemo očekivati rezultate kao od Rodžera i Rafe posle povratka. Niko osim njih trojice nije sposoban za to. Biće uzbudljiva godina - istakao je Tim, deleći mišljenje većine ljubitelja tenisa širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading