Serena priznala i shvatila grešku o kojoj je brujao svet

Autor: Informer.rs

Sport

04.04.2019

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno je shvatila da je pogrešila... Serena Vilijams je napravila veliki skandal posle poraza u finalu US opena od Naomi Osake. Udarila je na sudiju Ramosa, smatrala da joj je pobeda ukradena... Posle toliko vremena strasti su se stišale.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serena Vilijams

- Grend slemovi su mi najvažniji turniri. Prošle godine sam bila veoma blizu nove titule na US openu, i to pošto sam rodila ćerku. I pravo da kažem, sada kada pogledam šta se dešavalo u finalu, nije mi jasno zašto sam to uradila. Bila sam toliko drska da se iznerviram zato što ne mogu da pobedim. Ne znam zašto sam uopšte bila ljuta. Stvarno neverovatno - rekla je Serena.

Saga je dugo trajala, ali sjajna teniserka je konačno priznala da je prešla sve granice. Osaka je plakala, a sve je otišlo toliko daleko da su sudije bile blizu odluke da više ne dele pravdu na mečevima ove teniserke.

Izgleda da se sada sve smirilo i da je Serena rešila da spusti loptu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading