VELIKA BORBA NA BANJICI: Partizanu rukometni derbi!

Autor:

Sport

04.11.2018

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometaši Partizana došli su do trećeg vezanog trijumfa u SRLS. Večeras na Banjici u okviru šestog kola Partizan – MRK Crvena zvezda 27:26 (16:12).

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa rukometnog "večitog derbija"

Na početku susreta kapiten Stevanović je bio vrlo raspoložen, poveo je Partizan sa 4:2,međutim onda sledi period bolje igre gostiju koji prave seriju 3:0. Generalno dosta se u nekim manjim serijama igralo u prvom delu prvog  poluvremena, Partizan je do golova najčešće dolazio iz kontri pre svega preko Minića i Šotića, dok se u pozicionoj igri tim crno-belih dosta mučio. U drugom delu ipak Partizan dolazi do svoje igre i na krilima Padežanina i Stevanovića sa prednošću od 4 gola (16:12) odlazi na veliki odmor.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Peruničić

Stekao je Partizan na startu drugog poluvremena u nekoliko navrata 5 golova prednosti (17:12, 18:13),međutim gosti se nisu predavali, te su prišli u 41. minutu na dva gola zaostatka (20:18) i naterali trenera Butuliju na novi tajm-aut. Minut odmora je urodio plodom, tim crno-belih je odbio nalet preko Radovanovića i ponovo stekao +4 (22:18). Ipak ponovo dolazi do pada u igri ekipe Partizana, nekoliko praznih minuta u fazi napada, što rival koristi da se skroz vrati u utakmicu. A onda prava drama u finišu, Stevanović, Minić i Banduka odvode domaće na 3 gola razlike (26:23), Zvezda vezuje dva gola i prilazi na gol zaostatka na 14 sekundi do kraja. Ipak sve dileme oko večerašnjeg pobednika razrešava Šotić, do kraja susreta rival je samo uspeo da ublaži poraz.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading