Nakon incidenta sa ustaškim "U": BOJKOTUJU CEDEVITU zbog pisanja "Srpskog telegrafa"

Autor:

Sport

27.09.2017

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je ponizila Hrvatsku zahvaljujući Srpskom telegrafu! Munjevita reakcija Cedevite i najava da će ukloniti ustaško slovo "U" sa košarkaških dresova nakon pisanja našeg lista podigla je pravu buru u regionu, ali i izazvala gnev kod navijača hrvatskog šampiona.

RepublikaFoto: Mornar/Media Pro
Srpski telegraf izbacio Hrvate iz takta

- Srbijanski bezobrazluk je neverovatan, ali pali im. Pokorili su Hrvatsku bez ispaljenog metka. Pa zašto ste napadali 1991, zar niste mogli odmah ovladati Hrvatskom ovako kako sada to radite? - samo je jedan od komentara na tamošnjim portalima.

Besni zbog Cedevitinog podilaženja Srbima, navijači hrvatskog šampiona pozivaju na bojkot kluba, traže njegovo gašenje, a imaju ideju i koga treba bodriti ubuduće.

Foto: index.hr printscreen

- Sad više neću navijati za Cedevitu, od sada navijam za Utah Jazz (ČITAJ: Juta džez) - nizali su se komentari na tamošnjim portalima, od Indeksa preko 24 sata.hr, pa sve do Jutarnjeg i Večernjeg lista.

STAVITE 4S

Izvesni Jure se pita zašto su ljudi ginuli i krvarili u ratu "kada se podilazi svakoj pi*di kojoj nešto smeta iz Hrvatske". Drugi dodaju da bi najbolje bilo da se ubuduće svaki natpis šalje na lektorisanje u Beograd, odnosno da je ova promena cena igranja u ABA ligi.

- Stavite četnička 4S. CCCCedevita - predlažu besni Hrvati.

Foto: index.hr printscreen

OSVETA PREKO "Č"

Većina Hrvata poziva na bojkot Cedevite, ali i svih proizvoda "Atlantik grupe", koji je njen vlasnik, dok ekstremniji žele odmazdu.

- Sutra će im smetati igrač koji se zove Ante, ali nisu krivi Srbijanci, već jadni Hrvati, koji se svima izvinjavaju. Gde još nećemo saviti kičmu. Kao protivudar predlažem da se iz azbuke trajno izbaci "Č". Dragi moji Hrvati, koja ste vi go*na - jasna je aluzija na Srbe i četnički pokret.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading