Bredli Bil pomera granice: Maksimalan, a zatim i najveći ugovor u istoriji!

Autor:

Sport

17.10.2019

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose mediji u SAD, Bredli Bil je odlučio da ostane u Vašington Vizardsima. Po svaku cenu je uprava htela da ga zadrži, ponudili su mu 72 miliona dolara za produžetak saradnje, da odabere po kojoj formuli želi da ih dobije, dali na dve ili tri godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bredli Bil

Odlučio je da to bude na dve godine, pa će saradnju sa ekipom iz prestonice produžiti do leta 2022. godine.

Nakon toga će imati opciju da produži saradnju sa klubom na još godinu dana, za dodatnih 37,3 miliona dolara.


Ipak, ako je ne iskoristi, mogao bi da potpiše sa Vašington Vizardsima najveći ugovor u istoriji NBA, 266 miliona dolara na pet godina.

Ako bi se odlučio da ipak napusti Vizardse, mogao bi da dobije četvorogodišnji ugovor težak 198 miliona dolara od nove ekipe.
RepublikaFoto: Ap photo
Bredli Bil(sa loptom)protiv Derika Rouza

Videćemo šta će sjajni šuter odlučiti, minule sezone je u odsustvu Vola bio alfa i omega Vizardsa, beležio je 25,5 poena, 5,5 skokova i pet asitencija po utakmici, a na ovaj način otpisao je i mogućnost odlaska putem trejda, o čemu se pričalo tokom leta, kako su Klipersi pokazali interesovanje, ali i još nekoliko timova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading