Rubio pred Srbiju: Malo volim, pa malo ne volim Belog

Autor:

Sport

06.09.2019

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španija je pobedom nad Italijom obezbedila plasman u četvrtfinale, a u duelu sa Srbijom će odlučiti sa koje će pozicije ići dalje.

RepublikaFoto: Starsport/Xinhua News Agency
Veruje u pobedu nad Srbijom. Nadajmo se pogrešno

Pobednik meča koji se igra u nedelju od 14:30 biće prvi u grupi, pa će u drugom krugu igrati sa poraženim iz meča Poljske i Argentine.

Posle duela Španije i Italije oglasio se i plejmejker “crvene furije” Riki Rubio.

Fokusiran sam samo na pobedu, ali činjenica je da Srbija igra sjajno na ovom turniru i da ima odličan tim. Naš cilj je bio da dođemo do druge faze i u tome smo uspeli. Biće teško, međutim, mi smo naučili kako se igraju teške utakmice -  izjavio je Rubio.

Sjajni plej je sada košarkaš Finiksa, ali je u NBA igrao zajedno sa našim krilnim centrom Nemanjom Bjelicom.

- Beli i ja imamo odličnu vezu, malo se volimo, malo se ne volimo. Biće tu dosta natezanja u nedelju, znamo da Srbija ima jako dobar tim, mnogo talenta i da postiže dosta poena, ali mi moramo da igramo našu igru. Protiv Italije smo to uradili, igrali dobru odbranu i došli do pobede - zaključio je 28-godišnji košarkaš.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading