KADA ON IGRA, DRUGA JE PRIČA: Bjelica i Bogdanović nemoćni protiv Karija!

Autor:

Sport

06.01.2019

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica imali su solidne role u Sakramentovom timu, ali jednostavno nisu mogli protiv Stefa Karija, pa je Golden Stejt rastužio kalifornijsku prestonicu sa 127:123.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nije uspeo da zaustavi "ratnike" - Nemanja Bjelica

Kari je bio nezaustavljiv. Ubacio je 42 poena, od čega čak 20 u poslednjoj četvrtini kada se utakmica lomila. Pride je pogodio i 10 trojki. Još kad se Kevin Durent pridodao sa 29 poena, devet asistencija i pet skokova, a Klej Tompsonsa 20 koševa jasno je da su Kingsi bili nemoćni.

Postaje već frustrirajuće za Sakramento. Ove sezone izgubili su sve tri utakmice sa Voriorsima. Ukupnom razlikom od svega 10 poena na tri meča. Svaka je dakle bila na loptu ili dve.

Bogdanović je inače meč završio sa 17 poena, ali ga šut nije služio – 29,4 odsto iz igre, odnosno 3/8 za tri. Imao je i šest skokova i sedam asistencija. Nemanja Bjelica je meč završio sa 12 poena uz devet skokova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading