OVO JE MICIĆEVA SEZONA: Efes samleo Bajern, Vasa dominirao!

Autor:

Sport

03.01.2019

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Anadolu Efesa savladali su Bajern iz Minhena u 16. kolu Evrolige i najavili uspešan nastavak sezone (92:77). Naš reprezentativac Vasilije Micić ponovo je bio glavni akter meča.

Vasilije Micić

Nastavlja se pohod Efesa ka TOP 8 Evrolige. Već nakon prvih 10 minuta meča bilo je jasno ko će odneti novu evropsku pobedu. Odlični Micić predvodio je svoju ekipu tokom prvog poluvremena. Šutirao je četiri od pet za tri poena i tako brzo skupio dvocifreni broj na listi strelaca. Ipak, nije pomagao samo poentersi već je i zazigravao saigrače i bukvalno im ostavljao lakši deo posla, da polože loptu u koš.

Nije tim Dejana Radonjića imao ideju kako da zaustavi raspoložene Turke, a Tibor Plais često je to kažnjavao šutevima  sa distance. Početak drugog dela počeo je sa 19 poena prednosti za domaćina što je značilo da goste očekuje nemoguća misija.

Tako je i bilo, održavao je Efes prednost i na kraju upisao zasluženu pobedu. Najbolji u domaćem sastavu bili su Micić sa 20, odnosno Brajan Danston sa 16 poena, dok kod gostiju iz Minhena nije bilo dvocifrenih do pet minuta pred kraj meča(?!), pa se najviše istakao Vladimir Lučić sa 14, odnosno Nihad Đedović sa 13 poena.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading