ĐORĐEVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Zovem 12 najboljih, nećemo nikoga da teramo, pa neka objasne!

Autor: Sportski žurnal

Sport

02.01.2019

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da će se na spisku za Svetsko prvenstvo 2019. godine naći najbolji igrači.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević

Zbog silnih otkaza "orlovi" su bukvalno sa okrnjenim timom igrali na minulom Evropskom prvenstvu, a videćemo nakon ovih reči selektora, ko će pred Mundobasket okrenuti leđa nacionalnom timu.

- Sigurno ću pozvati 12 najboljih, ali oni koji žele da daju najviše za nacionalni tim i nisu povređeni. Rekao sam bezbroj puta svojim reprezentativcima moj zadatak je da na spisak stavim najbolje, a vi vidite kako ćete objasniti- rekao je u intervjuu za "Žurnal" selektor Đorđević.

Đorđević se dotakao i smene generacija koja se očekuje 2021. godine.

- Pričao sam sa Teodosićem i njegovom generacijom. Oni bi trebalo da se oproste zlatnom medaljom na Evropskom prvenstvu 2021. godine, jer im ona nedostaje. Uvek sam pričao o zadovoljstvu kada se tvojom himnom završava veliko takmičenje. Naravno, nećemo nikoga da teramo - rekao je Đorđević.

- Voleo bih i mi da imamo našeg Skolu koji je za 22 godine propustio jedno takmičenje, ili Đinobilija koji je sa 40 igrao na Olimpijskim igrama. Argentinci imaju nešto slično kao i mi. Veličine, uzajamnu povezanost, tu strast kad igraju za grb svoje države, navijače koji ih bodre. A mi smo Argentinci sa Balkana...barem sam ja takav- rekao je Đorđević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading