"Trikolori" bez dvojica iz Junajteda

Autor:

Sport

12.11.2018

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester Junajteda Pol Pogba i Antoni Marsijal neće moći da se stave na raspolaganje selektoru Francuske Didijeu Dešanu na mečevima reprezentacije protiv Holandije i Urugvaja.

RepublikaFoto: instagram.com/paulpogba
Pol Pogba

Francuski vezista Pol Pogba je propustio gradski derbi Mančestera, u kojem su "Crveni đavoli" u nedelju izgubili od Sitija rezultatom 3:1.

Razlog je bila povreda butnog mišića, a zbog toga neće moći da igra ni za Francusku protiv Holandije u Ligi nacija 16. novembra u Roterdamu, a ni četiri dana kasnije u prijateljskoj utakmici protiv Urugvaja u Parizu. 

Antoni Marsijal je igrao protiv Građana i bio je strelac jedinog gola za svoju ekipu sa penala, ali je pritom zaradio i povredu prepona, zbog koje neće moći da nastupi za Trikolore. 

Oba fudbalera su se javila selektoru u ponedeljak, ali su posle konsultacija sa lekarskim timom dobili saglasnost da se posvete rehabilitaciji u klubu. 

Selektor Dešan je umesto Mančesterovog dvojca u ekipu pozvao Musu Sisoka iz Totenhema i Aleksandra Lakazeta iz Arsenala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading