ZDJELAR: Zvezdi prednost, ali gledamo samo sebe!

Autor:

Sport

22.09.2018

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar istakao je pred 158. večiti derbi da blagu prednost daje Crvenoj zvezdi.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Zdjelar

- Drugi derbi za mene, ali lično, utakmica kao i svaka druga. Sigurno da je naboj veći, da se očekuje pobeda i od nas i od njih. Blagu bi im dao prednost, zato što su sezonu počeli izvanredno, nemaju nijednu izgubljenu utakmicu, ušli su u Ligu šampiona, ali opet sa druge strane mi moramo da gledamo sebe i pripremiti se za utakmicu na najbolji mogući način - rekao je Zdjelar Tanjugu.

Prema njegovim rečima obe ekipe imale su dosta vremena za odmor i "potrošnja" neće uticati na meč.


- Ne mislim da će umor uticati na kvalitet derbija, imali smo dosta vremena da se odmorimo, četiri dana od utakmice do utakmice je veliki period, mislim da to i nema neki uticaj. Derbi kao derbi donosi previše naboja, tako da mislim da neće niko biti umoran zbog tih utakmica - dodao je Zdjelar.
RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana

Vezni fudbaler crno-belih ne misli da će borbu za titulu nešto olakšati to što Crvena zvezda igra Ligu šampiona.


- Sigurno da to njima donosi dosta, to što su ušli u Ligu šampiona. Opet mi želimo da pokažemo svima da ovo što se trenutno dešava i što nismo ušli u Evropu da nije prava slika, da ova ekipa ima veliki potencijal i stojim iza stoga da nije pokazala šta i koliko može - zaključio je Zdjelar.

Duel Partizana i Crvene zvezde igra se u nedelju od 19 sati u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading