VALVERDE: Nadam se da Rakitić ostaje!

Autor:

Sport

24.08.2018

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Barselone Ernesto Valverde pred meč sa Real Valjadolid govorio je uglavnom o predstojećoj utakmici, ali je nezaobilazna tema bio i mogući odlazak Hrvata Ivana Rakitića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivan Rakitić

Naravno, tu je bilo priče najmanje o utakmici, a trener katalonskog giganta se osvrnuo na brojne teme koje su postavljali novinari.

Za početak, mnoge je interesovao status Ivana Rakitića koji je veoma interesantan Pari Sen Žermenu koji je na sve načine tražio način da ga ukrade Barsi. Čak je ponudio i 100.000.000 evra, ali...


- On je fundamentalan igrač za naš tim i plan je da računam na njega. Brojke su na njegovoj strani, kao i uticaj koji je imao na igru prošle godine. To svi znaju. Nadam se da će ostati sa nama", rekao je Valverde.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ernesto Valverde

I imao dodatak tom odgovoru.
- Želim da imam najbolje igrače i on je jedan od najboljih. Zna kako igramo, dugo je u klubu. Ne pravimo biznis sa igračima, ovde smo da osvajamo i da trofejna sala bude sve veća i veća - dodao je Valverde.

Utakmica Real Valjadolid - Barselona igra se ove subote (25. avgust) od 22.15 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading