(VIDEO) NE POMAŽE NI MITAR: Tripijeova lepotica i Kejn pokvarili Mitrovićev prvenac!

Autor:

Sport

18.08.2018

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhema slavili su u gradskom derbiju protiv ekipe koju sa klupe predvodi naš trener Slaviša Jokanović sa 3:1. Fulamu nije pomogao ni prvi pogodak Aleksandra Mitrovića u novoj sezoni pa se kući vraćaju praznih šaka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa meča Totenhem - Fulam

Utakmica koja je obeležila subotnje popodne u Engleskoj svakako je ova na kojoj su akteri bili Totenhem i Fulam. Mali londonski derbi pripao je ekipe Maurisija Poketina. Nakon vođstva domaćih preko Lukasa Moure (43. minut) uzvratili su gosti preko Aleksandra Mitrovića u 52. Ipak, nastavak je protekao u znaku "pevaca". Nakon slobodnog udarca sa nekih 25 metara pogodio je specijalista za ovakve prekide, Kijeran Tripije i doneo veliku radost domaćim navijačima.

 

 

Prokletstvo postizanja golova u avgustu prekinuo je engleski napadač Hari Kejn i na desetak minuta pre kraja meča postavio konačan rezultat. Jokanov tim nakon novog poraza deli poslednju poziciju na tabeli sa ekipom Vest Hema koja ima lošiju gol razliku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading