Otkaz preko telefona: ALBANAC ODLETEO IZ ŠVAJCARSKE SELEKCIJE!

Autor:

Sport

07.08.2018

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantna promena u nacionalnoj fudbalskoj selekciji Švajcarske. Selektor Vladimir Petković rešio je da se zahvali Valonu Behramiju na svemu što je učinio za "sajdžije".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Behrami u Rusiji odigrao poslednje mečeve za Švajcarsku

Behrami je ovo potvrdio na svom "Tviter" nalogu, gde je uz fotografiju u dresu Švajcarske, napisao da je njegova reprezentativna karijera okončana.

Nakon toga, medijima je objasnio šta se dogodilo.

- Bio sam iznenađen, mislio sam da je u pitanju standardan telefonski poziv iz kurtoazije, a posle 30 sekundi, Petković mi je rekao da više ne računa na mene. Bio sam razočaran. Voleo bih da me je pogledao u oči - rekao je Behrami.

- Sada ću imati više vremena za ćerke i suprugu, ali gorak ukus ostaje, uložio sam mnogo emocija u tim - rekao je momak rođen u Kosovskoj Mitrovici, koji je priznao da su gestikulacije albanskog orla unele veliki nemir u tim.

- To nas jeste poremetilo. Osetilo se da će do ovako nečeg doći u Rusiji. Ali ovo je odluka ljudi koji nemaju pojma o fudbalu i nikad ga nisu igrali.

Kako prenose švajcarski mediji, dolazi do velikih promena u ekipi, jer su sada na tapetu Johan Đuru, Želson Fernandeš i Blerim Džemaili koji će biti žrtve renoviranja ekipe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading