Oglasio se Ilija Stolica: MOJ FOKUS JE NA VOJVODINI!

Autor:

Sport

05.03.2018

10:44 >> 12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su svi pomislili kako je saga u vezi sa novim trenerom Partizana konačno razrešena i da će Ilija Stolica preuzeti redove crno-belih, dogodio se novi obrt.

RepublikaFoto: fkvozdovac.rs
Stolica više nije glavni kandidat da nasledi Đukića

Trener Vojvodine oglasio se na oficijelnom sajtu kluba povodom njegovog mogućeg dolaska na klupu Partizana, a izjavu vam prenosimo u celosti.

- Ja sam trener Vojvodine i imam ugovor sa klubom, te sam fokusiran isključivo na dešavanja u mom timu i svu svoju koncentraciju sam usmerio jedino ka predstojećem derbiju protiv Crvene zvezde.

Sa Vojvodinom smo tek započeli veliki posao revitalizacije kluba, koji trenutno sigurno nije na željenom i očekivanom nivou. Iz tog razloga, sva moja pažnja usmerena je u tom pravcu i pripremi mojih igrača za izazove koji nas očekuju - istakao je Stolica.

Ako on ostane pri svom stavu, Partizan će morati da traži novu alternativu, pošto je klub iz Humske već dobio negativne odgovore od Aleksandra Stanojevića i Vlade Ivića.

Iz Partizana, za sada, nije bilo nikakvih detaljnijih informacija, Miroslav Đukić je zakazao trening pred prvenstveni duel protiv Rada, a sada se kao najozbiljniji kandidat ističe bivši štoper kluba Zoran Bata Mirković.

Ono što je jasno jeste da će Đukić sedeti na klupi tima i protiv Rada u sredu 07.marta, pošto nije moguće da u tako kratkom roku Partizan dovede novog trenera i promoviše ga pred meč protiv "Građevinara".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading