Stolica okupio Vošu: Puno poštovanje i podrška

Autor:

Sport

11.01.2018

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vojvodine okupili su se u četvrtak u Veterniku, gde su započeli pripreme za drugi deo sezone.

RepublikaFoto: instagram.com/fk_vojvodina
Ilija Stolica

Posle tačno 28 dana, kada su odigrali poslednju prvenstvenu utakmicu protiv Spartaka, fudbaleri Vojvodine su se ponovo okupili. Tokom prethodna dva dana obavili su neophodna lekarska testiranja.

RepublikaFoto: instagram.com/fk_vojvodina
Fudbaleri Voše

Igrače je najpre pozdravio predsednik kluba Dušan Vlaović.

- Prošlu polusezonu bi bilo najbolje da što pre zaboravimo. Mnogo toga burnog se događalo i pogled na tabelu nam nikako ne daje za pravo da budemo zadovoljni. Štaviše, to je jedan od najlošijih rezultata u novijoj istoriji Vojvodine. Pred kraj polusezone, nova uprava praktično nije imala nikakvih instrumenata da napravi kadrovske promene na sportskom planu, pa smo zato čekali kraj jeseni da izaberemo trajna rešenja za neka mesta. Kao što vam je poznato, za šefa stručnog štaba smo izabrali Iliju Stolicu, mladog i perspektivnog stručnjaka, ali sa već zavidnom karijerom. U njega imamo apsolutno poverenje i on će imati svu slobodu da radi svoj posao onako kako smatra da treba - rekao je Vlaović.

RepublikaFoto: Starsport
Ilija Stolica

Novi strateg novosadskih crveno-belih Ilija Stolica izjavio je da će upravo igrači biti najvažniji u klubu.

- U ovom trenutku, najvažnije mi je to da znate da ćete biti vraćeni na mesto koje vam pripada, što znači da ćete dobiti puno poštovanje i podršku. Dokle god sam ja šef stručnog štaba, vi ćete biti najvažniji u klubu i oni kojima se u svakom trenutku poklanja najveća pažnja. Vi koji ste odrastali uz ovaj klub, kao i mi koji smo došli kasnije, ovde smo zbog ambicija koje Vojvodina nosi sama po sebi. Da bismo to ostvarili, znamo šta nam je činiti - rekao je Stolica.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Vojvodine

Opravdano odsutni bili su Damir Kojašević i In-Hjeok Park, koji će se ekipi priključiti naknadno, dok je jedino novo ime za sada napadač Nikola Gajić (19), koji je prethodnu polusezonu proveo na pozajmici u Cementu iz Beočina.

U FC "Vujadin Boškov", crveno-beli će trenirati sve do 25. januara, za kada je planiran odlazak na dvonedeljne pripreme u Tursku.

Vojvodina je trenutno osma na superligaškoj tabeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading