HLADAN TUŠ ZA BARSU: Neverovatan KIKS Katalonaca u finišu trke za titulu!

Autor:

Sport

11.05.2021

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 36. kola španske Primere ekipa Barselone je osvojila samo bod na gostovanju Levanteu, i tako praktično ispada iz trke za titulu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Levante - Barselona

Imala je Barselona 0:2, bila je bolji rival, ali na kraju je remizirala sa Levanteom 3:3. 

Katalonci su stigli do prednosti  u 25. minutu, kada je Alba centrirao sa leve strane iz jednog sasvim običnog napada gostiju, lopta je nekako došla do samog Mesija koji hvata volej za 0:1.

Nije se tu stalo, devet minuta kasnije novi gol u mreži Levantea, Dembele je kao brzi voz prošao po desnoj strani, pretekao svog čuvara i poslao loptu Pedriju kome nije bilo teško da pogodi za velikih 0:2. 

Posle uigrane akcije u 57. minutu, Melero je pogodio za 1:2. Samo dva minuta kasnije novi gol u mreži Barselone, prelepa akcija Levantea i dupli pas Moralesa sa Rožerom, na kraju Morales pogađa iz voleja za 2:2.

Barselona je silno želela pobedu i stigla do nove prednosti već u 64. minutu, gledali smo pravi šou na terenu, Dembele je ušao u šansu, šutirao iz sve snage i pogodio za 2:3.

Očekivali su svi da će Barsa stići do sva tri boda, ali se to nije desilo. Tono je prošao po levoj strani, Leon je bio na pravom mestu nakon centaršuta i odlično je reagovao za konačnih 3:3.

Ovim remijem Barsa praktično ispada iz trke za titulu, ali sačekajmo još rezultate Real Madrida i Atletiko Madrida

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading