MURINJO ODGOVORIO KLOPU: Liverpul je mašina za pravljenje rezultata, kao nekada moj Čelsi

Autor:

Sport

15.12.2020

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U derbi meču 13. kola Premijer lige sastaju se drugoplasirani Liverpul i prvolasirani Totenhem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Pred taj meč Jirgen Klop je rekao da su Spursi postali mašina za rezultate. Tim Žozea Murinja je prvi na tabeli i često ne pobeđuje ubedljivo. Ipak Portugalac nije istog mišljenja kao i menadžer Liverpula proučivši da Totenhem to tek treba da postane.

- Isti sam ti, ništa se nije promenilo, samo je do percepcije. Jirgen to kaže da zbog ovosezonskih rezutata. Međutim ja mislim da je prerano reći da smo posle nekoliko meseci dobrih rezutlata, mašina za rezultate. Livepul je u poslednjih nekoliko godina mašina za rezultate. Moj Čelsi je bio mašina za rezultate kada smo osvojili vezane titule - kaže Žoze Murinjo koji poručuje da je najveća razlika između Spursa i Redsa u dužini boravka menadžera na klupi.

- Liverpul je rezultat rada Jirgena koji je na tom poslu 1894 dana ako se ne varam. 1894, možda sam se prevario za koji dan. Mi smo rezultat rada od 390 dana. I taj broj je laž jer je bilo karantina. Dakle od skoro 2000 do 300. Za nas ovo kako sada igramo mogu samo da čestitam igračima i možemo da budemo veoma veoma srećni zbog onoga kako igramo - dodaje Murinjo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hvalio Totenhem... Jirgen Klop

On je takođe rekao da Geret Bejl verovatno neće biti spreman za meč sa Redsima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading