Dobili smo parove baraža za SP: GRCI IGRAJU I ZA SRBE, ITALIJANI NA MUKAMA!

Sport

17.10.2017

12:31 >> 12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvučeni su parovi baraž utakmica za popunu učesnika Svetskog prvenstva u fudbalu dogodine u Rusiji, a najviše vatre se očekuje u duelima između Grka i Hrvata. Ukoliko Grci izbace "kockaste", Srbiji se smeši treći šešir na žrebu za Mundijal!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šveđani će u derbiju baraža igrati protiv Italije

Utakmice plej-ofa kvalifikacija za Svetsko prvenstvo igraju se od 9. do 11. novembra (prvi mečevi), a revanši su na programu od 12. do 14. novembra.

Mečevi između Grčke i Hrvatske biće više od igre, ali najveći "klasik" od svih parova svakako je duel između Šveđana i Italijana, koji imaju dugačku istoriju međusobnih duela na velikim takmičenjima, a gde su, po pravilu, uspešniji bili Italijani.

Važno je naglasiti da bi u slučaju prolaska grčke reprezentacije na planetarnu smotru fudbala naša selekcija zauzela mesto u trećem šeširu pred žreb za grupe Mundijala 1. decembra!

Ovo su i ostali parovi baraža za evropsku zonu:

Severna Irska - Švajcarska

Hrvatska - Grčka
Danska - Irska
Švedska - Italija

Da napomenemo, iz Evrope su se u Rusiju već plasirale reprezentacije Francuske, Portugala, Nemačke, Srbije, Poljske, Engleske, Španije, Belgije i Islanda, pored reprezentacije domaćina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading