Inat i sujeta mogu skupo da koštaju: SERGEJA KRADU CRNOGORCI, A MUSLIN SE ČEŠLJA!

Autor:

Sport

17.10.2017

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Milinković-Savić nije odigrao ni minut za seniorsku reprezentaciju Srbije, po svemu sudeći neće ni u skorijoj budućnosti, a ako se selektor Slavoljub Muslin ne dozove pameti, možda zauvek izgubimo maestralnog vezistu koji bi barem deceniju mogao da bude stub "orlova".

RepublikaFoto: Starsport
Muslin može da drastično oslabi reprezentaciju zbog obične sujete

O bisera Lacija trenutno se otima pola Evrope, prednjače oba kluba iz Mančestera, Juventus i Real, a sada je otpočelo i reprezentativno nadmetanje.

Iako to ne žele javno da priznaju, Crnogorci su već započeli lov na fudbalera koji bi im bio brutalno pojačanje. To im ne bi bio prvi put nakon krađe "zlatnog orlića" s Novog Zelanda Staniše Mandića, bivšeg asa Vojvodine Mirka Ivanića i standardnog desnog beka Crvene zvezde Filipa Stojkovića. Nije tajna da bi SMS selektor "sokolova" Ljubiša Tumbaković rado video u svom sastavu.

utakmicu odigrao Krkić za Španiju i postao nedostupan za Srbiju

ŠPANCI U REDU

- Nisam lud da odbijem igrača od 80.000.000 evra kada bi želeo da igra za Crnu Goru - rekao je nedavno Tumbaković za Srpski telegraf.

Međutim, nisu Crnogorci jedini zagrizli za Sergeja. Fudbaler tog kalibra dobro bi došao i Italiji, zemlji u kojoj se potpuno fudbalski afirmisao. Koliko žele da ga zadrže u Rimu, potvrđuje podatak da su odbijene brojne izdašne ponude poput one Žozea Murinja, nakon čega je produžen ugovor. Prirodno pravo da pozovu Milinković-Savića u svoj tim imaju i Španci jer je rođen u Ljeidi, mestu na pola puta između Barselone i Saragose.

Tumbaković: Nisam lud da odbijem igrača od 80.000.000 evra kad bi želeo da igra za Crnu Goru

MINUT NA TERENU

A da bi sve ove priče pale u vodu, potrebna su svega dva minuta! Jedan da Muslin napiše Sergejevo ime na spisku igrača na koje računa i drugi da fudbaler obuče crveni dres i jednom nogom kroči na teren u bilo kojoj zvaničnoj utakmici. A biće ih dosta prijateljskih do odlaska na Mundijal. Upravo to je bio slučaj sa Bojanom Krkićem kada je odigrao 25 minuta za Španiju protiv Jermenije u kvalifikacijama za SP 2010. i sa 18 godina zapečatio sebi sudbinu kada je u pitanju zemlja za koju će igrati. Španija ga više nikad nije zvala, Srbija se trudila, ali su svi odgovori iz FIFA bili negativni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading