TOŠIĆ UZ "ORLOVE": Pobedićemo Gruziju i igraćemo na SP

Autor:

Sport

09.10.2017

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Zoran Tošić izjavio je da je uveren da će se Srbija plasirati se na Svetsko prvenstvo 2018.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Tošić veruje u pobedu Srbije

Srbija se kolo pre kraja kvalifikacija za SP u Rusiji nalazi na prvom mestu na tabeli. Naša selekcija ima 18 bodova, a drugoplasirani Vels 17. Republika Irska je treća sa 16 bodova. "Orlovima" je za siguran plasman na SP potrebna pobeda u duelu sa Gruzijom, koja je izgubila sve šanse da se nađe na Mundijalu.

 - Žao mi je što nismo uspeli sve da rešimo u utakmici u Beču. Nadam se da ćemo danas... Ne da se nadam, nego sam siguran. Da nam je neko rekao pre početka kvalifikacija da će nam poslednja utakmica i pobeda protiv Gruzije doneti direktan plasman, svi bismo rekli - to je to. Došli smo do toga, nadam da ćemo večeras uspeti da smognemo snage i da pobedimo Gruziju pred punim tribinama - rekao je Tošić, koji zbog povrede nije u nacionalnom timu.

Fudbaler Partizana je priznao da mu je teško što neće moći da pomogne nacionalnom timu.

- Nisam imao mnogo prilike da igram, ali sam bio u timu za svaku utakmicu i navikao sam da budem tamo, tako da mi je žao što nisam mogao i sada. Bio sam Beču da bodrim saigrače, tako će biti i večeras... Krivo mi je jako, pogotovo što je i Partizan imao dosta bitnih utakmica, ali to su stvari koje nisam mogao da utičem - istakao je Tošić.

Utakmica između Srbije i Gruzije biće odigana od 20.45 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading