Savo ga precrtao: Partizan bez obeštećenja pušta talentovanog fudbalera!

Autor:

Sport

23.12.2019

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi levi bek Partizana Zlatan Šehović napustiće ove zime Humsku, i to bez ikakvog obeštećenja.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Kako prenosi Mozzartsport Šehović je od rukovodstva kluba dobio dozvolu da promeni sredinu tokom zimskog prelaznog roka, pošto je procenjeno da u konkurenciji Slobodana Uroševića i povratnika iz inostranstva Rajka Brežančića ne bi dobio minutažu potrebnu za razvoj talenta. 

Čelnici crno-belih, u dogovoru sa šefom stručnog štaba Savom Miloševićem, rešili su da mu  omoguće nesmetane pregovare sa drugim klubovima, iako je ugovorom vezan za "parni valjak" do juna 2021. i sve ukazuje da će se tokom januara saradnja privremeno okončati.

Iznenađuje je odluka Partizana da za Zlatana ne traži obeštećenje, već da mu dozvoli da promeni klub u zamenu za određenu finansijsku nadoknadu od dalje prodaje. Najverovatnije, deset odsto. 

Lista zainteresovanih klubova je već podugačka, pošto Šehovića kao mladog reprezentativca Srbije u tefteru imaju skauti Šturma iz Graca, Arminije iz Bilefelda, Nirnberga, Tventea, Slovan iz Bratislave, Mlade Boleslav, Dinama iz Bukurešta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mix

23.12.2019 12:59

Savo li Savo....kajacete se zbog ovoga. Pa on je na listi najvecih svetskih talenata!?

Stršljen

24.12.2019 12:23

Čovek na svakom koraku pokazuje koliko pojmanema o talentima a još gore o gudbalu.