Kiks Lestera, Kepa oteo bodove Čelsiju

Autor:

Sport

14.12.2019

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Lester sitija igrali su nerešeno sa Noričom 1:1 i tako dozvolili Liverpulu da ode na 10 bodova prednosti na vrhu tabele.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Španski golman je u očajnoj formi

Temu Puki koji je ponovo pronašao golgetersku formu doveo je “kanarince” u vođstvo u 26. minutu, a posle asistencije Medisona Džejmi Vardi je glavom poslao loptu u gol Tima Krula za 1:1. Ipak pošto je Krul promenio pravac lopti ovaj gol je upisan kao autogol golmana Noriča.

Čelsi je bio bolji rival u meču sa Bornmutom, ali je jako loša reakcija odbrane i pre svega golmana Kepe koštala “plavce” bodova. Posle jednog kornera Lerma je vratio loptu na peterac Čelsija, odbrana je ispala, a Kepa je jako loše istrčao, te je rezervista Gosling lobom poslao loptu u mrežu, iako je leđima bio okrenut golu.

Šefild junajted je nastavio impresivnu formu pošto su dva gola Džona Fleka bila dovoljna za trijumf nad Aston Vilom 2:0. Mogla je Vila da se vrati u meč u finišu da Džek Griliš nije promašio penal.

U dosta tihom meču gde su dominirale odbrane Barnli je stigao do bitnih bodova u borbi za opstanak pošto je savladao Njukasl 1:0 pogotkom Krisa Vuda.   

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading