Haos u Napulju eskalirao: De Laurentis trojicu tera iz Napolija, kapitenska traka menja vlasnika, Anćelotiju se sprema otkaz!

Autor:

Sport

07.11.2019

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis spremio je "čistku" za fudbalere Hosea Kaljehona, Drisa Mertensa i Alana jer su predvodili ekipu da samovoljno izađu iz karantina, tvrdi list Martino.

RepublikaFoto: Nebojša Mandić
Aurelio de Laurentis na stadionu Rajko Mitić

Kako navodi lokalni medij iz Napulja, inače veoma upućen u dešavanja u tom klubu, Kaljehonu i Mertensu svakako ističu ugovori na kraju sezone i verovatno neće biti produženi, dok je Alan odigrao ključnu ulogu da se igrači vrate kućama posle utakmice sa Salcburgom (1:1) u Ligi šampiona i odbiju narađenje De Laurentisa.

Zato će brazilski vezista na transfer listu, a moguće je i da će ceh da plati Lorenco Insinje tako što će mu biti oduzeta kapitenska traka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lorenco Insinje i Kalidu Kulibali slave pogodak sa Karlom Anćelotijem

Podno Vezuvom ključa ovih dana jer je i trener Karlo Anćeloti podržao igrače, iako je poslušao De Laurentisa i otišao u karantin.

Spekuliše se da mu je na podršci fudbalerima zamerio kontroverzni predsednik Napolija i da bi mogao da mu uruči otkaz, a opcija je i da Anćeloti podnese ostavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading