RINKON OTVORIO DUŠU: Kako je bilo igrati za klub narko-bosa? Bilo je kako šef kaže!

Autor:

Sport

13.09.2017

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni kolumbijski fudbaler Fredi Rinkon otkrio je tamošnjim medijima kako mu je bilo u klubu u Amerika Kali, kojim su upravljali narko bosovi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rinkon je briljirao u dresu Kolumbije

Vlasnici ovog kluba bili su bili su Miguel i Žilberto Rodrigez Orehuela. Rinkon je igrao za Ameriku Kali od 1990. do 1993. godine.

- Žilberto je bio vlasnik kluba, a mi smo bili samo igrači. Šef je bio šef i mi smo radili sve kako je on rekao. Bez obzira šta je radio van sporta, ovo je ipak bio samo fudbal. Uvek sam poštovao nadređene pa je tako bilo i ovaj put, slušao sam šta mi kažu jer sam želeo da osvajam titule - rekao je Rinkon.

On je 1993. prešao u Palmeiras.

-  Mislio sam da me nikada neće pustiti iz kluba. Odbijali su sve ponude, a nisam mogao da verujem kada su me pustili da pređem u Palmeiras - izjavio je slavni kolumbijski fudbaler i nastavio:

- Strašno je da nas ljudi pamte samo po tome da smo igrali za mafijašku klub. Kolumbija je više od trgovine drogom. Imamo više da ponudimo do narko bosova. Nama igračima ti narko bosovi nikada nisu pretili. Čuli smo priče, ali nikada nismo bili u tome. Uvek su bili na našoj strani, a problemi sa drogom su bili samo njihovi i oni su to rešavali između sebe.

Rinkon (51) je za reprezentaciju Kolumbije odigrao 84 utakmica i postigao je 17 golova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading