Otkriveno kako je Milojević birao "penaldžije!"

Autor:

Sport

15.08.2019

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije lako odluka ko će staviti loptu "na kreč" i pokušati svoj tim da dovede u plej-of Lige šampiona. Ipak, trener Crvene zvezde Vladan Milojević imao je pomoć igrača. Marko Gobeljić otkrio je kako su birani izvođači u revanšu sa Kopenhagenom.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Marko Marin

- Penali nisu moja specijalnost, ali bio sam siguran prilikom šuta i savladao golmana. Ne plašim se nikada da preuzmem odgovornost, dogovor ekipe je ko će da šutne taj penal, Pankov je rekao da želi on i svi smo se složili sa tom odlukom i podržali ga. Ispostavilo se da je to bilo odlično rešenje - rekao je Gobeljić.

On je dodao da ceo tim veruje u Borjana.

-  Mnogo puta do sada Borjan je pokazao da je jedan od najboljih golmana u Evropi. Ne znam ko bi mogao da odbrani toliko penala kao što je on to uradio na utakmici sa Kopenhagenom. Zaista je heroj. Svaka čast za smirenost i odbranu u poslednjoj seriji - zaključio je Gobeljić za "Hot sport."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading