Zvezda može ponovo na Helsinki, ako ispadne od Danaca!

Autor:

Sport

02.08.2019

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko ne uspeju da eliminišu ekipu Kopenhagena u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, Crvenoj zvezdi sledi selidba u plej-of Lige Evrope gde ih čekaju ne toliko atraktivni rivali.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Fudbaleri Crvene zvezde

Ako kojim slučajem crveno-beli ne uspeju da prebrode šampiona Danske moraće da pokušaju da se Evrope domognu kroz plej-of drugog po jačini takmičenja na Starom kontinentu.

UEFA je skratila spisak potencijalnih protivnika koje će crveno-beli saznati u ponedeljak od 13.30 časova nakon žreba u Nionu.

Jasno je postalo da bi Zvezda mogla ponovo na okršaje sa Suduvom ili Helsinkije, ali će šampion Srbije svakako želeti da izbegne par prvaka Litvanije i Makabija iz Tel Aviva, kao i boljeg iz duela AIK-a i Šerifa. Čini se da bi sa ostalim rivalima bili i više nego srećni.

Spisak potencijalnih rivala je sledeći:

Makabi Tel Aviv - Suduva

Ararat - Saburtalo

Riga - Helsinki

Dudelanž - Nome Kalju

Šerif - AIK

Takođe, 5. avgusta će biti održan i žreb za Ligu šampiona, a poznato je da će Crvena zvezda, ukoliko pobedi Dance, igrati protiv jedne od sledećih ekipa:

Jang Bojs  

APOEL  - Karabag 

Slavija Prag 

Maribor - Rozenborg 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading