De Rosi: "Ovo je Boka!"

Autor:

Sport

26.07.2019

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzviknuo je Danijele de Rosi reči koje je verovatno ceo svet želeo da čuje ovih dana! Verni sin Rima od danas je i definitivno novi fudbaler Boke Juniors.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Danijele De Rosi

U specijalnom video klipu Capitan Futuro obratio se navijačima kluba s Bombonjere, čija je srca osvojio a da još nije odigrao ni sekund.

- Moje srce pripada Romi, ali neverovatno mi se sviđa Boka i još kao klinac sam je stalno gledao na televiziji. Boka je imala Maradonu, a zaljubio sam se u ovaj stadion i strast svih navijača - priznao je De Rosi i dodaje...

- Ovaj klub su osnovali Italijani, zato se osećam kao kod kuće. Ovo je veliki klub, klub u koji verujem - nastavio je De Rosi.

De Rosi ne krije da je tokom karijere nekoliko puta imao ozbiljnu želju da se oproba na drugom kraju planete.
 - Želeo sam da dođem u Južnu Ameriku, ali i da se bar jednom uspenjem uz stepenice čuvene Bombonjere kao igrač Boke, što će biti pravo zadovoljstvo. Najvažnija stvar na svetu je da ispunjavate svoje snove, a meni je Boka upravo ispunila jedan. Hvala ti, Boka. Ovo je Boka - zaključio je.

Podsetimo, De Rosi je sa Bokom potpisao ugovor do kraja argentinskog prvenstva u martu, s tim što ima klauzulu da iz ugovora izađe u januaru. Za svoj boravak u Boki biće isplaćen 500.000 evra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading