Ko će na "Marakanu"? Zvezdine dve opcije za levog beka

Autor:

Sport

02.06.2019

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvenu zvezdu ovog leta čeka rekonstrukcija tima. Jedna od pozicija koja će sigurno doživeti promene, jeste pozicija levog beka.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Iako su neki italijanski mediji pisali da bi Aleksandar Kolarov mogao da pojača crveno-bele, to je, ipak, daleko od realnosti.

Zbog toga se srpski šampion okrenuo drugim opcijama. Žurnal prenosi da Zvezda bira između Filipa Mladenovića i Egipćanina Karima Hafeza.

Trenutno je "Marakani" biži Egipćanin.

Hafeza trener Crvene zvezde Vladan Milojević odlično poznaje iz vremena dok je radio u kiparskoj Omoniji, kada je imao veliko poverenje u ovog mladog igrača. Pet godina je mlađi od Mladenovića, ima 23 godine, ali i neobičan fudbalski put do sada, jer je maltene išao sa pozajmice na pozajmicu.

Zvanično je član egipatske Vadi Degle, ali je proteklu sezonu završio na pozajmici u turskoj Kasimpaši, gde je odigrao 19 utakmica i upisao dve asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading