MILIVOJEVIĆ U PROVODU DOK DRUGI GINU ZA SRBIJU: Luki lepše u kafani nego sa "Orlovima"

Autor:

Sport

21.03.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen Krstajić, selektor fudbalera Srbije, nedavno je otišao u London na noge Luki Milivojeviću (27) sa željom da izglade nesporazume kako bi "orlovi" u najjačem sastavu odigrali sinoćni prijateljski meč sa Nemačkom u Volfsburgu, a onda u ponedeljak u Portugalu započeli i kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Međutim, vratio se neobavljena posla.

RepublikaFoto: Starsport
Dok je još igrao za Srbiju... Luka Milivojević

Kapiten Kristal palasa nije hteo pomirenje, a odmah potom je izjavio da Krstajić laže i da neće igrati za nacionalni tim dok je on vođa. A onda je očigledno rešio da u kafani proslavi razlaz sa "orlovima" ili pak preboli tugu što više ne igra za Srbiju!

OTPISANI I POVREĐEN

U društvu sa Nikolom Maksimovićem, za koga takođe kruže priče da je deo klana reprezentativaca pod komandom menadžera Falija Ramadanija, te povređenog Filipa Kostića, do kasno u noć je pio i pevao narodnjake, što je na Instagramu ponosno objavio pevač Miša Šebek, koji ih je i zabavljao.

- Čast mi je da pevam za ovakve ljude - poručio je Miša.

Milivojević i Maksimović su te noći u izlasku bili sa lepšim polovinama.

KRLE BEZ KOMENTARA

Podsetimo, Krstajić je na okupljanju reprezentativaca po ko zna koji put bio upitan da prokomentariše izostanak Milivojevića...

Milivojević odbio da se pomiri sa Krstajićem, koji je nedavno bio kod njega u Londonu

- Ta priča je završena i ne bih se osvrtao na Luku više. Meni su bitni samo momci koji su ovde sa nama, koji će ginuti za Srbiju - kratko je odgovorio Krle.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading